Η Audi φροντίζει και για την προστασία των πεζών!

Με προηγμένες τεχνολογίες τα μοντέλα της Audi προσφέρουν μοναδική αίσθηση ασφάλειας σε οδηγό και επιβαίνοντες, προσέχοντας κάθε βήμα τους.
Audi

Η Audi προσφέρει το σύνολο των μοντέλων της με κορυφαίο εξοπλισμό ασφαλείας. Ένα πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης βρίσκεται στην υπηρεσία του οδηγού προσφέροντας κορυφαία ενεργητική ασφάλεια είτε βρίσκεται στο Α1 είτε στο κορυφαίο Α8.

Ωστόσο, τα συστήματα αυτά δεν φροντίζουν μόνο για την προστασία επιβατών αλλά και για τους υπόλοιπους χρήστες των δρόμων. Ένα από αυτά τα συστήματα είναι και το Audi pre sense front, το οποίο περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων της γερμανικής φίρμας.

Πρόκειται για ένα σύστημα πρόληψης και αποφυγής σύγκρουσης το οποίο μέσω ραντάρ ανιχνεύει κρίσιμες καταστάσεις που αφορούν πεζούς, ποδηλάτες και άλλα οχήματα. Αρχικά προειδοποιεί τον οδηγό με οπτικά και ακουστικά σήματα και αν χρειαστεί επεμβαίνει στο σύστημα πέδησης για να φρενάρει αυτόματα το όχημα και να περιορίσει τις πιθανότητες και τις συνέπειες ενός ατυχήματος.

Ετικέτες